Pups eind 2021/begin 2022

Jaaaaa! Het is gelukt! De afgelopen dagen ben ik met een hoogloopse Jikke op bezoek geweest bij Jimmy! Nu weer 4 weekjes geduld tot de echo om te zien of het daadwerkelijk gelukt is!
Voor een pup uit deze combinatie is de wachtlijst vol! Mocht dit veranderen dan laten we dit uiteraard weten!

 

Dat fokken niet altijd simpelweg een kwestie is van plannen en hoppatee, bleek in januari/februari van dit jaar wel weer! Even nagedacht of we nog door zouden zetten met onze fokplannen maar Jikke was bij haar eerste nestje zo’n geweldig moedertje en de “pups” van dat nestje zijn inmiddels al weer 2, stuk voor stuk uitgegroeid tot leuke doezen! Natuurlijk, kritisch als ik ben, hier en daar wat aandachtspuntjes bij de keuze voor een volgende combinatie en dan maar weer op zoek naar leuke reuen!
Ook dat was niet altijd even simpel, maar… Ik denk dat ik geslaagd ben in het vinden van 2 geweldige reuen voor een hopelijk succesvolle combinatie met Jikke!
That breeding doesn’t always go according to plan we experienced at the start of this year, so we’ve dusted ourselves of and are trying again! Below you can find the males I think that are suitable mates for Jikke for a litter of happy and healthy Schapendoes puppy’s!  We’re expecting Jikke to come in heat in september this year…

Dus wanneer Jikke loops wordt (naar verwachting september) gaan we een bezoekje brengen aan 1 van deze 2 heren!

Ik stel ze (met behulp van de woorden van hun baasjes) aan jullie voor! (klik op de naam voor de voorstelpagina’s )

Jimmy (Royal Robies Villa Dutch Dog) en   Viktor (Fanica Viktor Valentin)

 

Welke van de 2 heren uiteindelijk de definitieve partner van Jikke gaat worden, hangt onder andere af van de periode waarin ze loops wordt, of het dan bijvoorbeeld mogelijk is naar Denemarken te reizen (afhankelijk van factoren als Corona, werk en verlofmogelijkheden). Maar welke van de 2 heren het ook wordt, ik heb er alle vertrouwen in dat het een leuk nestje pups gaat worden!
Which of the 2 males will become the father of our 2nd litter we will leave up to the moment when Jikke comes in heat, it will depend on possibility to travel to Denmark and some other things..
If you are interested in a puppy of our kennel you can contact Miriam by email:

Mocht je interesse hebben in een pup van onze kennel, meldt je dan even via email bij Miriam: miriam@vandedoezendrecht.nl