Jimmy (Royal Robies Villa Dutch Dog)

Jimmy (Royal Robies Villa Dutch Dog)

Jimmy kwam eigenlijk puur bij toeval op ons pad! Ik ben hem toen eens verder gaan uitpluizen (zijn stamboom natuurlijk en wat er eventueel achter zit aan probleempjes die en combinatie met Jikke in de weg zouden staan), waarbij ik ook de hulptroepen heb ingeschakeld en toen de berichten positief waren heb ik contact gezocht met zijn baasje!

Vrijdag 30 juli zijn we gaan kennismaken met Jimmy en hij vond Jikke al direct interessant, haar (schijnzwangere) dochter Jira liet hij links liggen en Jikke wilde op haar manier wel met hem spelen, maar Jimmy wilde op een andere manier spelen, haha!
Voor mij is een combinatie van Jikke en Jimmy een erg leuke mogelijk combinatie! Jimmy is voor mij de combinatie van onze 2 reuen: het uiterlijk van Joey en het relaxte karakter van Jari, kortom een fijne does!

Jimmy (omschreven met behulp van baasje Marion):
Jimmy is een rustige en makkelijke hond, die door zijn baasje Marion dan ook overal mee naar toe kan worden genomen. Hij  is niet bang aangelegd, hij is alleen geen fan van zwaar onweer of vuurwerk, hij gaat confrontaties met andere honden meestal uit de weg. Hij voelt mensen met een beperking, depressie of autisme goed aan en gaat vaak bij hen liggen.
Zijn hobby’s zijn vooral lekker eten, naar de hondenschool gaan, waar hij agility traint en lekker wandelen of meegaan met zijn baasje! Oh en wat we ook zeker niet moeten vergeten te melden: net als Jikke een waterrat!

Gezondheidsgegevens van Jimmy en zijn stamboom:
Stamboom Jimmy
ECVO: Vrij van alle oogziekten
PRA: Vrij, due to birth